024 Events | Evenementenbureau  Nijmegen
Nieuws

??Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar allround DJ’s!

Ben jij tussen 18 en 25 jaar oud? Ben je in het weekend maar ook door de week beschikbaar?

Is muziek je grote liefde? Wil jij mensen vermaken? Hou je van Hazes, Hip Hop, House en alles daartussen?
Kom dan met ons meedraaien!

Stuur een creatieve motivatie naar info@024events.nl en we nemen contact met je op.?

Jiehaa! Ons concept Thirty Dancing heeft een compleet vernieuwde website! De website is ontworpen door Lastmoment en naast dat hij er te gek uit ziet heb je vanaf nu ook alle info die je nodig hebt onder één digitaal dakje. Alle locaties met adressen en bijbehorende info, de complete agenda en bovendien koop je er rechtstreeks je tickets. Surf snel naar www.thirtydancing.nl om een kijkje te nemen!

UPCOMING EVENTS:
16-07-2017 Thirty Dancing Nijmegen Outdoor
07-10-2017 Thirty Dancing Nijmegen
14-10-2017 Thirty Dancing Den Bosch
11-11-2017 Thirty Dancing Apeldoorn
18-11-2017 Thirty Dancing Lelystad
16-12-2017 Thirty Dancing Eindhoven

Vanaf nu is Soul Solution, de meest muzikale Soulband van Nederland met als frontman Voicekanon David Dam, exclusief te boeken ij 024events!
Voor meer informatie of een prijsopgave mail naar soulsolution@024events.nl

Wat zijn de feestdagen zonder een dansfeest? Daarom organiseren we op zaterdag 27 december 2014 in Landmark Wijnfort een editie van Thirty Dancing Nijmegen. Met de familiedagen achter de rug en een leuke jaarwisseling in het zicht zetten we met generatiegenoten een kroon op de feestdagen. Herkenbare muziek voor ‘oud & nieuw’, een vroege aanvang (21:00), welkomstdrank, snacks en feestelijke extra’s zijn allemaal in de reguliere prijs van €17,- (ex.fee) inbegrepen. Als je er bij wilt zijn, wacht dan niet te lang met het bestellen van kaarten. Ben je er al uit? Klik dan hier om direct te bestellen

Het is niet netjes om te pronken met andermans veren, maar deze kunnen we niet laten liggen;
Wij zijn apetrots op de frontman van onze band Soul Solution. David Dam liet afgelopen vrijdagavond een verpletterende indruk achter tijdens zijn blind audition van The Voice of Holland. We wensen David alle geluk, voorspoed en wijsheid in de komende maanden. Hij zou zomaar eens heel, heel ver kunnen komen. Heb je zijn auditie gemist? Klik dan hier, het is namelijk echt de moeite waard.

De vakantie zit er nu echt op! Inmiddels hebben wij ons versterkt met Tom Huntink en zijn we volle bak aan de slag met alle leuke dingen die er aan komen; Anneke Speelt Buiten 2013 (7 sept), Bruut & Nieuw (28 sept) en hoop mooie opdrachten! Laat de tweede helft van 2013 maar komen 🙂

Wat was het een geweldig feest op het Faberplein tijdens Maximariënburg 2013! Langs deze weg willen we alle bezoekers, bands, medewerkers en de weergoden heel hartelijk danken voor een spetterend evenement! Tot volgend jaar op Koningsdag.

Op zondag 7 april staat 024events in de spotlight tijdens NEC – AZ in het Goffertstadion. 024events zal de gasten van NEC tijdens die wedstrijd op verschillende manieren verrassen! Zo zullen we oa in de Jupiler Lounge de boeking van Saxotone’s Groove Mission ( www.saxotone.nl ) verzorgen. Zo wordt een zondagmiddag naar het voetbal echt een uitje!

Maximariënburg 2013. Dat wordt 1 grote happening op het Faberplein!

Lastmoment uit Amsterdam heeft de nieuwe website van 024events opgeleverd.